Allsang De nær 200 deltakerne på Vestlandske Bygg- og Anleggsdag sang bursdagssangen for programleder Hans Martin Moxnes.

Moxnes hyllet på VBA

Publisert: 03/nov./2022

Vestlandske Bygg- og Anleggsdag (VBA) ble torsdag 3. november arrangert for 28. gang i Bergen med nær 200 deltakere. Direktør Hans Martin Moxnes i EBA Vestenfjelske var programleder for konferansen, men ble underveis overrumplet med gaver og bursdagssang. Dette var nemlig også hans 60 års dag!

EBA Vestenfjelske arrangerer VBA sammen med Rådgivende Ingeniørers Forening Bergen (RIF), Arkitektbedriftene i Norge, avd. Bergen, Hordaland og Sogn og Fjordane, og Bygningsgruppen i Bergen. Tore Johan Smith fra RIF ledet resten av programkomiteen opp på scenen og gratulerte Moxnes med dagen, og takket ham samtidig for mange års iherdig innsats med å samle bygge- og anleggsbransjen i Vestland på VBA. Den lidenskapelige laksefiskeren fikk i tillegg til blomster overrakt et håndlaget skrin til oppbevaring av fluer og en håndlaget kniv til blogging av fisken. Som avslutning på denne delen av seansen fikk Smith med seg hele forsamlingen på allsang med «Hurra for deg!».

 

VBA Moxnes 60 ar videoscreen

Allsang: Video fra VBA og allsang for Hans Martin Moxnes 60 år. Klikk på skjemdump for å se videoen!

Deretter var det Ingmar Austevoll, regionsjef i Veidekke Bygg og nestleder i styret i EBA Vestenfjelske, som entret scenen. Han gratulerte Moxnes på vegne av styret og administrasjonen. Til gave fikk fluefiskeren både en håndlaget snelle og en helt spesiell flue. 

Hans Martin Moxnes 60 ar 1

Tore-Johan Smith (t.h.) fra RIF overrakte blomster og gaver til Hans Martin Moxnes på vegne av arrangementskomiteen for Vestlandske Bygg- og Anleggsdag.

 

Den vanligvis meget taleføre jubilanten fikk ikke sagt så mye, annet enn at han både var overrasket, rørt og glad for oppmerksomheten i anledning dagen.
Hans Martin Moxnes 60 ar 2

Direktør Hans Martin Moxnes i EBA Vestenfjelske ble hyllet med blomster, gaver og sang på 60 års dagen.

Les mer fra VBA på bygg.no.